Naši partneri

Aktuelno u UPC-u

DigiVox tim pobjednici Startup weekend-a u Novom Sadu!

 

Univerzitetski preduzetnički centar nastavlja da stvara mlade i uspješne preduzetnike! Još jedan u nizu uspjeha je pobjeda na “Startup weekend”, koji je održan u Novom Sadu. Pobjednik Startup weekend-a je tim DigiVox-a, sa svojom aplikacijom HiveMind.

Startup weekend je međunarodni događaj koji okuplja mlade preduzetnike iz cijelog svijeta. Tokom 54 sata učesnici intezivno razvijaju svoje ideje sa ciljem da ih pretvore u pravi biznis. Na kraju samog događaja održava se popularno pitchovanje, na kojem timovi dobijaju priliku da pred komisijom prezentuju svoje ideje i projekte. Pobjednički timovi svake godine dobijaju članstvo u poslovnom inkubatoru u Novom Sadu, kao i ponude investitora. Startup weekend je odlična odskočna daska za razvijanje projekata a sam događaj se održava u preko 150 država!

Ove godine komisija je aplikaciju HiveMind i tim DigiVox-a proglasila za najbolje, sa ubjedljivo najviše glasova (duplo više od drugoplasiranog tima). HiveMind – Advanced Beekeeping Management Solution je napredni softver koja će pčelarima omogućiti da lakše sakupljaju podatke, prate genetiku pčela, povećaju prinose i sigurnost svojih košnica.

Članovi pobjedničkog tima bili su:

Aleksandar Čičić

Gradimir Stanković

Ognjen Ranisavić

Milica Jovičić

Srđan Dukić

Pobjeda na jednom od najznačajnih startup događaja u široj regiji potvrda je da Banja Luka ima veliki ljudski potencijal za razvoj našeg grada i regije. Digitalizacija svijeta otvara nam nove mogućnosti, o kojima do prije 10 godina nismo ni sanjali. Potrebno je samo uhvatiti se u koštac sa problemom i rješavati ga. Državne insstitucije bi trebale podsticati i stajati na raspolaganju preduzetnicima, jer to je jedini način ekonomskog razvoja.

Agencija DigiVox bavi se digitalnim marketingom i razvojem poslovanja. Ključne djelatnosti su im: marketing na društvenim mrežama, web dizajn, povećanje prodaje, jačanje prepoznatljivosti brendova, poboljšanje komunikacije sa klijentima, izrada softverskih rješenja za potrebe klijenata. Takođe, kroz svoju agenciju pružaju podršku drugim mladim ljudima koji žele započeti svoje poslovanje. Za više informacija posjetite njihov sajt www.digivox.ba ili ih kontaktirajte preko FB stranice.

Prijavite se

Log In

Create an account